PROCEMA S.A. este lider în România în domeniul oțelului-beton, a plaselor sudate și a elementelor pre-asamblate. Oferind una dintre cele mai mari capacități de procesare din Europa, avem posibilitatea de a face față unei serii variate de proiecte, de la concepție la execuție, indiferent de complexitatea proiectului, adaugând valoare individuală și diferențiată fiecărei cereri.

Posibilitatea logistică însemnată ne permite furnizarea comenzilor la nivel național, în orice punct din țară, oricare ar fi cantitatea de livrat.

Avem experiență de peste 55 de ani în industria construcțiilor și menținem constant filozofia de continuă evoluție și investiție în tehnologii de ultimă generație. Suntem permanent la curent cu numeroasele schimbări din acest sector cu evoluție rapidă. Cele peste 4.500 de șantiere, devenite astăzi construcții civile sau rezidențiale, și cele peste 700.000 de tone de oțel-beton prelucrate în ultimii 15 ani sunt atestatul nostru de înaltă performanță.

Continuu interesați de eficiența și dezvoltarea produselor, integrăm acești piloni într-un proces nesfârșit, menținerea unei poziții de top în această industrie fiind principiul PROCEMA.


ISTORIA NOASTRĂ

Istoria noastră începe în anul 1949, odată cu apariția primului Institut de Cercetare (Institut de Cercetare, Proiectare și Producție Experimentală în domeniul Construcțiilor și Materialelor de Construcții). Institutul a fost lider în știință și practică în construcții, a editat, timp de 33 de ani, publicația “Materiale de construcții” și a fost implicat în realizarea a sute de fabrici, hale industriale, construcții social-culturale, comerciale și depozite. În anul 1998, odată cu privatizarea fostului institut, a luat ființă noua entitate - PROCEMA SA.

Ca parte a grupului Procema-Comnord, suntem pionierii implementării conceptului de procesare a armăturilor într-un service center specializat și modern, care a luat locul tradiționalului șantier. Astfel, am redus drastic timpii și costurile procesului de construcție.

În prezent, PROCEMA SA deține cea mai modernă tehnologie pentru prelucrarea automatizată a oțelului beton pentru construcții, a plaselor sudate și carcaselor din oțel din România, iar localizarea convenabilă la marginea Bucureștiului facilitează accesul la cele mai importante căi rutiere.

Cifrele oferă instantanee ale succesului PROCEMA: cifra de afaceri consolidată de peste 45 mil. €, echipa dedicată ce numără peste 140 de angajați, 26.000m² de suprafață industrială și capacitate de producție ce depășește 10.000 de tone de oțel-beton lunar.

Contribuim cu expertiză și consultanță în fiecare stadiu al proiectului, de la asistență tehnică, până la livrare. Capacitatea de a concretiza sigur și rapid toate comenzile, pentru a respecta termenele limită din șantiere, reprezintă avantajul nostru competitiv.

4 PRINCIPII FUNDAMENTALE

Angajament deplin, concretizat prin onorarea comenzilor la timp, respectând întocmai nevoile proiectului, subliniază faptul că PROCEMA este o companie dedicată clienților, abordare ce recunoaște importanța perspectivei de consum.

Networking profesionist. Suntem dedicați dezvoltării unei relații solide cu întregul „supply-chain”, de la furnizor, până la client. Managementul nostru este unul orizontal, oferim întotdeauna un feedback rapid.

Perfecționarea eficienței, concretizată prin analizarea permanentă a capacității de producție din fabrică și menținerea unui stoc-tampon pus la dispoziție în situatii critice. Urmărim îndeaproape îmbunătățirea productivității și utilizarea costurilor minimale. Capacitatea logistică integrată influențează, de asemenea, resursele economice ale clienților, prin reducerea costurilor legate de timp și transport.

Inovația, factorul esențial care ne susține în poziția de lider pe piață. Angajamentul nostru pentru investiții ne permite să oferim clienților noștri cele mai noi și performante soluții și produse.